Newsflash
Știri

Mesajul președintelui CMSR, de Ziua Mondială a Sănătății

de L. Budin - apr. 8 2024
Mesajul președintelui CMSR, de Ziua Mondială a Sănătății

Ziua Mondială a Sănătății este dedicată în egală măsură celor care tratează și celor tratați, o echipă aflată în permanență în căutarea celor mai bune și potrivite soluții pentru sănătatea noastră, subliniază președintele CMSR.

Sănătatea orală este o componentă esențială, care trebuie integrată în politicile publice specifice acestui domeniu, arată într-un mesaj dr. Florin Lăzărescu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România (CMSR).

Pentru medicii stomatologi din România, provocarea de a fi în permanență alături de pacienți este de natură să ne determine să încurajăm parteneriatele cu autoritățile publice și toate categoriile de actori relevanți”, arată dr. Florin Lăzărescu. 

Studiul pilot lansat la nivel național, în prezența ministrului Sănătății, reprezentanților Parlamentului, OMS și a celor din industria de specialitate, presă și societatea civilă este un pas concret, care vine în sprijinul înțelegerii problemelor reale de sănătate orală cu care se confruntă românii, continuă mesajul. 

Colegiul Medicilor Stomatologi din România va continua să ofere întreaga sa expertiză și capacitate instituțională pentru creșterea calității serviciilor de sănătate publică oferite în țara noastră”, mai spune dr. Florin Lăzărescu, președinte CMSR.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe