Newsflash
Știri

Persoanele cu HIV/SIDA se pot înscrie în programul de burse „Dorel Pintilie”

de Dorina Novac - sept. 16 2020
Persoanele cu HIV/SIDA se pot înscrie în programul de burse „Dorel Pintilie”

Federația UNOPA organizează a cincea ediție a programului de burse „Dorel Pintilie”, destinată dezvoltării personale și profesionale a persoanelor seropozitive din România.

Proiectul este derulat de către Federația UNOPA - Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA cu sprijinul financiar al GSK Romania.

persoane hiv
Sursă imagine: Pixabay

 

Potrivit Federației UNOPA, în programul de burse se poate înscrie orice persoană seropozitivă din România care dorește să urmeze un curs/ atelier/ studii și care îndeplinește condițiile solicitate de furnizorul cursului/ atelierului pe care intenționează sa îl urmeze (nivel de studii solicitat, durata, etc).

De asemenea, aceasta trebuie să își asume finalizarea cursului/ atelierului/ studiilor și acoperirea eventualelor costuri suplimentare ce depășesc suma oferită în cadrul bursei, să își asume prin contract furnizarea dovezii finalizării cursului/studii/atelier către UNOPA (diploma de absolvire/ adeverință/ certificate) și utilizarea bursei strict în scopul declarat prin formularul de înscriere.

„Este o bursa de până la 500 de euro destinată special persoanelor seropozitive. (...) Sprijinul financiar oferit prin bursa poate acoperi costuri directe ce țin de taxe de studii, taxe pentru participarea la cursuri, taxe pentru participarea la diferite forme de ateliere, școli de vara, programe, etc. Nu există restricții privind domeniul profesional pentru care se aplică. E important totuși să detaliezi motivația personală pentru cursul ales”, informează UNOPA.

Pentru a aplica ca bursier în programul „Dorel Pintilie” este necesar să completezi formularul de înscriere.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe