Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Va fi acesta anul stopării crizei şi în Sănătate?*

Viața Medicală
Cristian HOTOBOC vineri, 12 februarie 2010

Conform Bugetului aprobat pe anul 2010, acesta va fi „anul investiţiilor“, „anul stopării crizei“ etc. Dar nu şi în Sănătate! Anul 2009 s-a încheiat cu: protestul disperat al pacienţilor cronici ai sistemului sanitar românesc (care nu întrevăd nicio şansă de supravieţuire în anul 2010) un raport SAR (Societatea Academică din România, n. red.) care arată situaţia critică din domeniul sanitar în România o iniţiativă legislativă susţinută de întregul corp medical privind acordarea a 6% din PIB domeniului sănătăţii în anul 2010 protestul furnizorilor privaţi de servicii medicale împotriva încălcării legislaţiei din domeniu şi lipsei de transparenţă a autorităţilor provizorate la conducerea Ministerului Sănătăţii şi CNAS consumarea anticipată a bugetului anului 2010 şi un raport european despre sănătate care plasează ţara noastră pe ultimul loc în acest domeniu. (...)

Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
* Titlul aparţine redacţiei

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC