Newsflash
OPINII

Elevii și studenţii, primiţi la congresul ICN

de Biroul de Presă ICN - aug. 27 2021
Elevii și studenţii, primiţi la congresul ICN

Congresul ICN 2021 va reuni mii de profesioniști din întreaga lume și va promova contribuţia vitală a asistenţilor medicali în lupta pentru sănătate și bunăstare din întreaga lume.

nurseGuy Ryder, directorul General al Organizaţiei Internaţionale a Muncii, se va alătura ca vorbitor principal pe agenda ultimei zile a Congresului Internaţional al Asistenţilor Medicali, organizat în format virtual de Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali (ICN) în perioada 2-4 noiembrie 2021.

Lista liderilor care vor lua cuvântul la cel mai important eveniment internaţional de nursing îi include pe Ban Ki-moon, fost Secretar General al Naţiunilor Unite, Alteţa Sa Regală Principesa Muna al-Hussein, Helen Clark, fostul prim-ministru al Noii Zeelande, Lauren Under­wood și Peggy Vidot, ministrul Sănătăţii din Seychelles.

Organizatorii congresului anunţă că înregistrarea la eveniment este acum disponibilă și pentru elevii și studenţii care se pregătesc să devină asistenţi medicali. ICN informează deja vi­itorii profesioniști că va organiza ulterior Congresului, în 23 noiembrie, Adunarea Generală a Elevilor și Studenţilor ICN.

În format online și cu participare gratuită, întâlnirea planificată va reuni studenţi din întreaga lume pentru a discuta priorităţile cheie în educaţia asistenţilor medicali în devenire și a explora modalităţi prin care se poate spori vocea și influenţa tinerilor în dezvoltarea viitorilor lideri în politici și practici profesionale.

Organizat în parteneriat cu Asociaţia Asistenţilor Medicali din Emiratele Arabe Unite, Congresul ICN 2021 va reuni mii de profesioniști din întreaga lume și va promova contribuţia vitală a asistenţilor medicali în lupta pentru sănătate și bunăstare din întreaga lume.

Având ca temă „Nursing Around the World”, Congresul ICN va transmite ștafeta în diferite regiuni într-o serie de intervenţii live și interactive care vor oferi colegilor posibilitatea de a-și prezenta experienţa și proiectele în întreaga lume.

La ediţia de anul acesta a congresului, șapte asistenţi medicali din România sunt sprijiniţi de OAMGMAMR pentru a participa la desfășurarea sesiunilor.

În urma procesului de selecţie efectuat de Comisia Știinţifică a Congresului, aceștia au fost selectaţi pentru a-și expune lucrările sub formă de poster sau în cadrul unor prezentări online.

Pentru mai multe detalii legate de participare, vă invităm să consultaţi pagina evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe