Newsflash
OPINII

ICN 2023, un eveniment mai de impact decât oricând

de Biroul de Presă ICN - apr. 29 2022
ICN 2023, un eveniment mai de impact decât oricând

Anul viitor, la Montréal, va avea loc cea de-a 29-a ediţie a Congresului ICN. Mii de asistenţi medicali sunt așteptaţi în Canada pentru a participa la acest eveniment.

Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali (ICN) și Asociaţia Asistenţilor Medicali din Canada (CNA) vor găzdui în comun cel de-al 29-lea Congres ICN în perioada 1-5 iulie 2023 la Montréal, Canada, cu tema: „Asistenţii medicali împreună: o forţă globală pentru sănătate”.

1200px-International_Council_of_Nurses_(logo)

„În ciuda succesului congresului organizat virtual în 2021, suntem cu adevărat încântaţi să găzduim un eveniment în format tradiţional, anul viitor, la Montréal! Congresele noastre organizate până în prezent au permis multor mii de asistenţi medicali să ni se alăture și să înveţe unii de la alţii, precum și de la experţi la nivel înalt. Așteptăm cu nerăbdare să avem această oportunitate încă o dată!”, a declarat dr. Pamela Cipriano, președintele ICN.

La rândul său, Sylvain Brousseau, președintele CNA, a declarat: „Sunt foarte încântat să invit asistenţii medicali din toate colţurile lumii să se alăture în orașul meu natal pentru Congresul ICN din 2023. În calitate de asistent medical este o adevărată onoare și un privilegiu să putem organiza evenimentul la Montréal, în timp ce sunt președintele CNA. Asociaţia așteaptă cu nerăbdare să întâmpine asistenţi medicali din întreaga lume care predau, învaţă, relaţionează și sărbătoresc profesia la nivel global”.

Subiecte stringente din domeniul Sănătăţii

Congresul ICN este cel mai important eveniment dedicat asistenţilor medicali organizat la nivel global, iar în cadrul lui sunt dezbătute subiecte critice din domeniul Sănătăţii. Reuniunea știinţifică aduce împreună experţi de nivel înalt din lumea îngrijirilor medicale și nu numai. „Congresul ICN 2023 promite să fie un eveniment mult mai mare și mai de impact decât oricând!

Lumea noastră se schimbă atât de rapid, iar noi, asistenţii medicali, trebuie să profităm de orice oportunitate pentru a discuta, a dezbate, a stabili relaţii, a învăţa și a ne asigura că suntem conectaţi cu aceste schimbări și provocări incredibile cu care ne confruntăm. Îi invităm pe toţi asistenţii medicali, studenţii și colegii noștri din alte profesii medicale sau pe cei care lucrează aproape de asistenţi să ni se alăture la Montréal în iulie 2023!”, a afirmat Howard Catton, directorul executiv al ICN.

Asociaţia Asistenţilor Medicali din Canada a găzduit Congresul ICN în alte trei ediţii anterioare: în 1929 și 1969, la Montréal, și în 1997, la Vancouver. Congresul din 2023 va avea loc la Palatul Congreselor din Montréal. Mai multe informaţii despre înregistrare și trimiterea rezumatelor vor fi date publicităţii în perioada următoare.

Traducere: OAMGMAMR

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe