Newsflash
Știri

O echipă de la Spitalul Militar Timișoara a făcut exerciții de prim ajutor în natură

de Florentina Ionescu - aug. 24 2022
O echipă de la Spitalul Militar Timișoara a făcut exerciții de prim ajutor în natură

Recent, o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a prezentat mai multe exerciții de prim ajutor unor copii. Acestea au avut loc în natură.

Într-un loc pitoresc, în localitatea Poieni din județul Timiș, în perioada 22-25 august 2022, are loc tabără „De la violență la delicvență este doar un pas”.

Tabăra este organizată de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, se arată pe pagina oficială a Spitalului Militar Timișoara. 

rezidentiat1_10220736
Foto: arhivă

 

Ieri, 23 august, o echipă medicală a Spitalului Militar Timișoara a fost prezentă, în rândul participanților, cu exerciții demonstrative și instructive de prim ajutor.

Copiii, adulții și aparținătorii din cadrul „Centrului Școlar pentru educație incluzivă Alexandru Roșca” Lugoj și din cadrul „Centrului de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități” Sinersig au învățat elemente de bază de prim ajutor și cum gesturile mici făcute la timp, pot salva vieți.

„Mulțumim colegilor noștri: medic Iulia Mircea-Popa, sanitar sg. maj Mihai Manea și ambulanțierului soldat Manuel-Cristian Aga.”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar Timișoara pe o rețea socială, alături de câteva imagini.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe