Newsflash
Știri

Noi decese în ultimele zile, după incendiul izbucnit la „Matei Balș”

de Florentina Ionescu - feb. 9 2021
Noi decese în ultimele zile, după incendiul izbucnit la „Matei Balș”

Ministerul Sănătății a fost informat sâmbătă dimineață despre două decese în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului „Matei Balș” în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Vă reamintim că joia trecută, numărul deceselor pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021 ajunsese la 12.

studiu clinic vaccin covid-19 deces voluntar brazilia

update 9 februarie, ora 11.30

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din București. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate. În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

update 9 februarie, ora 9:20

Ministerul Sănătății a fost informat, în această dimineață, despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, transferat după incendiu în Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate. În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Update 8 februarie, ora 10:00

În weekend, au mai murit două persoane, după cum a transmis Ministerul Sănătății (MS) într-o informare.

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate.

În al doilea caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 91 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr Victor Babeș”. Pacientul, care se afla în secția de ATI, a fost diagnosticat cu o formă severă SARS COV-2 și avea comorbidități. În ambele cazuri, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului, precizează MS.

Luni, 8 februarie, MS a anunțat că a mai decedat o persoană care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 89 de ani, transferat după incendiu într-un alt pavilion al spitalului. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate. Și în acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe