Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Ministrul Mediului: Autoritățile din România nu detectează radioactivitate crescută

de Dorina Novac - mar. 4 2022
Ministrul Mediului: Autoritățile din România nu detectează radioactivitate crescută

Autoritățile din România nu detectează radioactivitate crescută, iar măsurătorile efectuate vineri dimineața arată niveluri normale de radiații, după atacul de la centrala nucleară din Zaporojie, Ucraina, a precizat ministrul Mediului, Tánczos Barna.

centrala nucleara Ucraina

„În prezent, autoritățile din România nu detectează radioactivitate crescută. Conform măsurătorilor efectuate astăzi se înregistrează niveluri normale de radiații după ce centrala nucleară din Zaporojie din sud-estul Ucrainei a fost atacată de forțele armate ruse. Nu există nici un pericol pentru populația din România”, a scris, într-o postare pe Facebook, Tánczos Barna.

Potrivit acestuia, Agenția Națională pentru Protecția Mediului - ANPM, care funcționează în subordinea Ministerului Mediului, măsoară radioactivitatea 24/24, iar în următoarea perioadă Agenția va oferi informare în timp real asupra nivelurilor de radiații.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe