Newsflash
Știri

Fonduri pentru spitale din bugetul Primăriei Sectorului 1

de Florentina Ionescu - iul. 7 2021
Fonduri pentru spitale din bugetul Primăriei Sectorului 1

Clotilde Armand a anunțat că finanțează sistemul de sănătate din Sectorul 1, în special Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a semnat ieri protocoalele de finanțare cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și cu Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, potrivit unui comunicat de presă remis redacției. 

Spitalul de Arsi - 1

„Celor care rostogolesc știri false le transmit următoarele: continuăm să alocăm fonduri din bugetul local pentru spitalele de copii și de arși și să investim în sistemul de sănătate din Sectorul 1. Astăzi am semnat cele două protocoale. De asemenea, am dat curs unei solicitări primite de la spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru repararea sistemului de ventilație”, a declarat primarul Sectorului 1.

Cele două protocoale au ca obiect finanțarea de către Sectorul 1 a unor cheltuieli de funcționare - bunuri și servicii - făcute de cele două unități medicale, în limitele creditelor bugetare aprobate pentru anul 2021. Finanțările se vor acorda în baza unor adrese de solicitare primite din partea unităților medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe