Newsflash
ACTUALITATE Știri

Lansare de carte, la Zilele UMFST Târgu Mureș

de L. Budin - nov. 29 2023
Lansare de carte, la Zilele UMFST Târgu Mureș

Tomul este semnat cu pseudonimul literar Gabriel Ben Meron, aparținând reputatului medic ATI israelian, originar din România, prof. univ. dr. Gabriel Gurman.

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș invită comunitatea academică să participe miercuri, 13 decembrie, ora 10.00, la evenimentul de lansare a cărții „Cu ochii larg deschiși”, semnată de un reputat medic israelian de origine română. 

Cartea este semnată cu pseudonimul literar Gabriel Ben Meron, aparținând reputatului medic ATI israelian, originar din România, profesor emerit, publicist și eseist în limbile engleză, română și ebraică, prof. univ. dr. Gabriel Gurman, se arată pe site-ul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Târgu Mureș. 

Tomul cuprinde o culegere de articole și eseuri publicate bilunar, de-a lungul ultimului deceniu, în revista digitală clujeană BAABEL.

Evenimentul va avea loc în Sala Senatului și este organizat în cadrul Zilelor UMFST.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe