Newsflash
Știri

Ziua Planetei Pământ - mesaj de la UMFST Târgu Mureș

de L. Budin - apr. 22 2024
Ziua Planetei Pământ - mesaj de la UMFST Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade” Târgu Mureș își manifestă grija pentru mediu prin acțiuni specifice – și printr-un mesaj de Ziua Pământului.

Acțiunile universității se concretizează prin măsuri adoptate în plan educațional, social, economic și de mediu, și anume prin investiții în tehnologii eficiente energetic și în infrastructura verde, pentru reducerea consumului de energie, se arată într-o postare pe Facebook. 

Prin proiectul UMFST Student Bike se promovează beneficiile mersului pe bicicletă pentru o viață activă și sănătoasă, se subliniază. Alte proiecte similare sunt Grădina Botanică Universitară sau colaborarea cu organizații non-guvernamentale. 

Universitatea „își propune să contribuie la dezvoltarea sustenabilă și la construirea unei instituții responsabile, orientate către viitor și conștientă de impactul său asupra lumii de mâine”, se mai arată. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe