Newsflash
Știri

UMFST Tg. Mureș: șase studenți la farmacie, în programul InterFarma

de L. Budin - mar. 22 2024
UMFST Tg. Mureș: șase studenți la farmacie, în programul InterFarma

InterFarma este un program de mobilitate studențească desfășurat sub egida Federației Asociațiilor Studențești din România.

Șase studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova s-au aflat, în perioada 11-17 martie 2024, la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, cu ocazia programului InterFarma, ediția de primăvară. 

Studenții au participat la cursuri și laboratoare practice, la un workshop susținut de Organizația Studențească de Medicină de Urgență și la diferite activități recreative, se arată pe pagina de Facebook a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și tehnologie G.E. Palade Târgu Mureș. 

InterFarma este un program de mobilități studențești desfășurat sub egida Federației Asociațiilor Studențești din România, care le permite studenților farmaciști să experimenteze, timp de o săptămână, viața de student într-un alt centru universitar.


Notă autor:

Sursă foto: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe