Newsflash
Știri

UMFST Târgu Mureș: se depun dosarele pentru programul Eramus+ Mobility

de L. Budin - apr. 10 2024
UMFST Târgu Mureș: se depun dosarele pentru programul Eramus+ Mobility

Studenții selectați vor putea beneficia de finanțare doar dacă obțin o scrisoare de acceptare din partea instituției gazdă, semnată de reprezentatul oficial al instituției primitoare.

Biroul Erasmus+ al Departamentului de Relații Internaționale, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, anunță lansarea perioadei de depunere a dosarelor de candidatură în vederea selecțiilor pentru mobilități Erasmus de plasament pentru proaspăt absolvenți de studii de licență (domeniile Științe și Tehnologie); mobilități Erasmus de plasament pentru studenții masteranzi (toate domeniile); mobilități Erasmus de plasament pentru absolvenți de studii masterale (toate domeniile), se arată pe pagina de Facebook a universității. 

Țările eligibile sunt țările membre ale Uniunii Europene, Turcia, Elveția, Insulele Feroe, Marea Britanie, Andorra, Monaco, San Marino, Macedonia de Nord, Serbia.

Studenții selectați vor putea beneficia de finanțare doar dacă obțin o scrisoare de acceptare din partea instituției gazdă, semnată de reprezentatul oficial al instituției primitoare.

Gestionarea mobilităților Erasmus se va face exclusiv online, prin platforma platformei Mobility Online, dedicată activităților din programul Erasmus+, se subliniază. 

Studenții beneficiază de sprijinul Biroului Erasmus în toată această perioadă de candidatură și ne pot contacta fie prin email, scriind la adresa veronica.zaharagiu@umfst.ro, fie telefonic, apelând numărul 0265 215 551 int. 502. Biroul Erasmus, cu sediul pe str. Nicolae Iorga, nr. 1, sala R16, este deschis pentru public în intervalul orar 9.00 - 15.00, în fiecare zi lucrătoare, iar studenții pot primi informații și direct la birou”, se mai arată în postare. 

Termenul limită al înscrierilor este 24 aprilie 2024. 


Notă autor:

Sursă foto: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe