Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Coreea de Nord: numărul persoanelor cu „febră” a depăşit 2,81 milioane

Viața Medicală
L. Budin luni, 23 mai 2022, ora 17:10

Numărul persoanelor cu „febră” din Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC) a depăşit 2,81 milioane, dintre care 2,33 milioane s-au vindecat, iar 68 au murit de la sfârşitul lunii aprilie.

La nivel naţional, începând de sâmbătă până duminică la ora locală, au fost raportate peste 167.650 de cazuri de persoane cu „febră”, cu aproximativ 18.440 mai puţine comparativ cu ziua precedentă, cu peste 267.630 de persoane vindecate şi un deces, arată agenţia oficială de presă KCNA, citată de Xinhua și Agerpres.

doctor-coreea

Autorităţile şi lucrătorii din domeniul farmaceutic şi din unităţile de fabricație a dispozitivelor medicale şi-au accelerat producţia, a indicat KCNA într-o altă relatare.

Autorităţile naţionale responsabile de direcţiile în domeniul economic, inclusiv Cabinetul şi Comisia Agricolă, au dispus mobilizarea forţei de muncă şi a mijloacelor de susţinere a agriculturii în cadrul sistemului de urgenţă pentru prevenire epidemică, se precizează în relatare.

Coreea de Nord anunţă primul caz de COVID-19

Variola maimuţei: zeci de cazuri suspecte sau confirmate în Europa și SUA

Etichete: bolnavi covid coreea de nord cifre oficiale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.