Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

China va produce un nou vaccin anti-COVID

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU vineri, 17 septembrie 2021

Prima bază de producţie din China pentru un vaccin ARNm împotriva COVID-19 care va utiliza doar materiale și echipamente locale va fi pusă în funcţiune începând cu luna octombrie.

3

Vaccinul ARCoVax, dezvoltat de Academia Militară de Știinţe Medicale, va intra în producţie în localitatea Yuxi, din sudul Chinei. Este vorba de o investiţie de 80 de milioane de dolari. Se estimează că vor fi produse anual 200 de milioane de doze.

        Producătorii declară că noul vaccin generează un titru mai ridicat de anticorpi neutralizanţi comparativ cu vaccinurile ARNm realizate până acum. În plus, costurile pentru depozitarea vaccinului sunt mai mici – recipientul poate fi ţinut la o temperatură de 4 grade Celsius pentru o perioadă lungă de timp – și este necesară administrarea unei singure doze.

 

https://www.globaltimes.cn/page/202109/1233797.shtml

Etichete: vaccin china ARNm

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.