Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Maria Popova, noul Head of Communications la Bayer

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 1 februarie 2023, ora 15:31

Maria Popova preia conducerea departamentului de Communications, Public Affairs, Science and Sustainability din regiune de la predecesoarea sa, Ruxandra Pirojoc.

De la 1 februarie, Maria Popova preia conducerea departamentului Communications, Public Affairs, Science and Sustainability din România, Bulgaria și Republica Moldova de la Ruxandra Pirojoc, care va prelua rolul global de CORE Communications Lead în cadrul Bayer AG, cu sediul în Leverkusen, Germania, se arată într-un comunicat. 

Maria-Popova-Bayer

Ultimii 8 ani ai carierei mele au fost o călătorie uimitoare în care am lucrat cu cele mai bune echipe, în care am dezvoltat proiecte unice și parteneriate de încredere, toate cu viziunea comună «Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană». Deși sunt nostalgică în ceea ce privește rolul meu anterior, sunt extrem de mândră de echipa care va continua să ducă mai departe activitățile Communications & PASS în România, Bulgaria și Republica Moldova, sub conducerea Mariei”, a spus Ruxandra Pirojoc.

Maria Popova face parte din familia Bayer din 2018. S-a alăturat Grupului de Țări ca Business Partner pentru diviziile Consumer Health și Pharmaceuticals. De atunci, este o parte importantă a echipei de comunicare și a ajutat activ la construirea și protejarea reputației companiei în rândul părților interesate ale companiei.

După absolvirea studiilor în Relații Publice și Comunicare, și-a dezvoltat cariera profesională, expertiza în comunicare și leadership timp de 20 de ani, în diferite roluri în agenții locale de PR și rețele de comunicare, lucrând cu companii multinaționale cheie care operează în diferite domenii de afaceri din Bulgaria și dincolo de frontiere.

Pentru mine este o onoare să preiau acest rol și să îmi continuu călătoria alături de echipa Bayer, cu accent clar pe consolidarea dialogului și a comunicării în grupul nostru de țări. (...) În mediul dinamic și supraîncărcarea de date în care trăim, comunicarea este primordială pentru a ajunge la clienți, pacienți și parteneri cu informații despre aceste soluții, adaptate nevoilor lor specifice”, a spus Maria Popova.

Medicament experimental pentru colesterolul „rău”, în teste pe șoareci

Etichete: bayer romania maria popova head of communications public affairs science and sustainability

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.