Newsflash
ACTUALITATE

Bayer Pharmaceuticals anunţă progrese majore

de Dr. Laura Davidescu - apr. 5 2024
Bayer Pharmaceuticals anunţă progrese majore

Compania farmaceutică a anunţat la Berlin, în cadrul evenimentului Pharma Media Day 2024, progrese importante în arii terapeutice precum bolile cardiovasculare, oncologia, imunologia, neurologia și bolile rare.

Bayer a investit sume semnificative în aceste domenii în ultimii ani. În plus, a achiziţionat compania Vividion, deţinătoare a unei platforme de chemoproteomice de top, și a semnat parteneriate strategice cu companiile AskBio și BlueRock Therapeutics.

Reprezentanţii Bayer declară că se află în stadiu avansat al lansării unui medicament non-hormonal pentru tratarea simptomelor vasomotorii ale menopauzei. Cercetătorii Bayer au mai anunţat reușite în domeniul terapiilor genice și celulare, care vor permite abordări noi, capabile să oprească sau chiar să inverseze evoluţia unor boli. 

 „Suntem încântaţi de progresul important pe care îl avem cu platformele noastre terapeutice diverse și de ultimă generaţie. Deși aceste programe sunt într-o etapă incipientă, suntem încrezători că le vom putea transforma în beneficii reale pentru pacienţi în viitor”, a declarat Christian Rommel, membru al Comitetului Executiv al Bayer Pharmaceuticals și Head of R&D.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe