Newsflash
Industria farmaceutică

Bayer România are un nou director general

de L. Budin - apr. 1 2022
Bayer România are un nou director general

Boualem Saidi este noul Senior Bayer Representative (SBR) pentru Grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova și director general al Bayer România,.

Începând cu data de 1 aprilie 2022, Boualem Saidi preia conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova de la predecesoarea sa, Sercin Giray, care își va continua activitatea ca Head of Performance & Community Management în cadrul Departamentului Group Finance din Leverkusen, se arată într-un comunicat.

Boualem Saidi_Bayer

Boualem s-a alăturat Grupului de țări în iulie 2020. De atunci, el este la conducerea Diviziei Crop Science a Bayer, coordonând operațiunile de business pentru grupul de țări.

Boualem este de formație agronom și este în Bayer de 27 de ani, mai ales în roluri comerciale și de management general, la nivel de țară, regional și global. În acest timp, a lucrat în diferite părți ale lumii, învățând și contribuind la dezvoltarea agriculturii în Europa, Africa și Asia. Înainte de a se muta în România, Boualem a condus departamentul SeedGrowth din cadrul Global Asset Management la Bayer, cu sediul în Germania.

Sunt onorat și simt o mare responsabilitate să mă alătur și să conduc Grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova, în noul meu rol de SBR. Este o perioadă de schimbări și provocări pentru noi toți, inclusiv în cadrul Bayer și privim înainte cu speranță și încredere. (...) Vom rămâne fideli viziunii noastre, «Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană», mai ales acum, când provocările actuale nu au făcut decât să crească importanța activităților noastre, în agricultură și asistență medicală, pentru oamenii din jurul nostru”, a declarat Boualem, cu ocazia numirii sale.

RASCI are o nouă echipă de conducere

Biofarm estimează o cifră de afaceri în creștere cu 16%

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe