Newsflash
Știri

Iași: ateliere pentru pacienții cu boli cardiovasculare

de L. Budin - aug. 6 2021
Iași: ateliere pentru pacienții cu boli cardiovasculare

Dr. Razan Al Namat, medic specialist cardiolog din Iași, lansează un program pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare.

Proiectul, care are susținerea Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) și a Asociației Copilul Meu Inima Mea (ACMIM), își propune scăderea ratei mortalității și a complicațiilor cardiovasculare pe perioada pandemiei. Se vor organiza 6 ateliere, fiecare tratând pe larg noțiuni de gestionare a pacienților cu o anumită afecțiune, în context pandemic, se arată într-un comunicat.

boli-cardio

Informație direct de la medic

Beneficiari vor fi pacienții înregistrați în evidențele medicale cu urmatoarele afecțiuni: infarct miocardic, insuficiență cardiacă cronică, hipertensiune arterială, tulburări de ritm cardiac, tulburări de conducere cardiacă și cardiomiopatii.

Ca medic cardiolog, am simțit nevoia demarării unui astfel de program, pentru că pacienții cu boli cardiovasculare au nevoie de informație direct de la medic pentru a-și înțelege cât mai bine afecțiunea și a-și crea o imagine completă a acesteia, atât în ceea pe privește tratamentul, perioada de refacere, cât și stilul de viață”, a declarat dr. Razan Al Namat, inițiatoarea acestui program.

Susținere pentru bolnavi

Primul workshop va avea loc pe data de 7 august 2021, ora 12.00, la sediul Medlife din Iași.

Susținem inițiativele de programe dedicate pacienților cu boli cardiovasculare și ne bucurăm când un medic tânăr are astfel de inițiative. Pacienții cu boli cardiovasculare se confruntă cu probleme în perioada de pandemie și au nevoie de susținere și informare de la medicii lor”, a spus Radu Gănescu, președintele COPAC.

Pentru participare la workshopuri, pacienții se pot înscrie aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe