Newsflash
REUNIUNI

SRC organizează cursul „Managementul Actual în Prevenţia Cardiovasculară”

de Florentina Ionescu - oct. 4 2021
SRC organizează cursul „Managementul Actual în Prevenţia Cardiovasculară”

Societatea Română de Cardiologie oferă detalii despre cursul intitulat „MAP – Managementul Actual* în Prevenţia Cardiovasculară”, organizat cu ajutorul Media Med Publicis.

Societatea Română de Cardiologie (SRC) invită profesioniștii din domeniul medical să participe la cea de-a opta ediţie a cursului MAP – Managementul Actual* ȋn Prevenţia Cardiovasculară (*era revascularizării miocardice). Cursul va avea loc vineri, 8 octombrie 2021, începând cu ora 09:00, se arată pe pagina oficială a evenimentului

cardiovascular1_08140708

Sunt invitați reputați lectori și moderatori, lideri în domeniul lor activitate, care vor facilita schimbul de informații științifice și bune practici între medicii de diverse specialități.

Înscrierile se pot face la acest link.

De ce să participați la acest curs? Organizatorii răspund: pentru că bolile cardiovasculare pot fi prevenite; pentru că recuperarea bolilor cardiovasculare salvează vieţi; pentru că echipele intredisciplinare trebuie să aibă obiective comune.

„Obținerea certificatului de participare este condiționată de vizionarea a cel puțin 75% din conținutul științific al cursului! Vizionarea cursului se poate face doar dacă sunteți logat /conectat în contul de pe platformă”, au precizat organizatorii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe