Newsflash
Hi-tech & Gadgets

VIDEO: Platformă online pentru cei care studiază anatomia

de Florentina Ionescu - ian. 28 2022
VIDEO: Platformă online pentru cei care studiază anatomia

Internetul este o resursă generoasă când vine vorba despre anumite instrumente online care îi pot ajuta pe studenții mediciniști să înțeleagă mai bine anumite discipline, cum ar fi anatomia.

O astfel de platformă online, care ajută la înțelegerea anatomiei în 3D (în cele trei dimensiuni) este 3d4medical.com. Pe canalul de YouTube dedicat, aici, găsiți o mulțime de informații utile, structurate pe capitole, fiind vorba despre scurte prezentări, de sub un minut, ale unor subcapitole din anatomie. 

platforma anatomie studenti abonamente
Captură de la 3d4medical.com

Cu ajutorul platformei online 3d4medical.com puteți vizualiza anumite structuri anatomice, puteți studia peste 17.000 de structuri interactive, iar modelele prezentate au texturi foto-realiste. Imaginile prezentate au o mare acuratețe medicală, iar platforma este îmbogățită cu multe caracteristici interactive.

Cei interesați de o astfel de platformă menită să îi ajute în procesul de învățare trebuie să știe că există mai multe tipuri de abonamente disponibile: unul pentru studenți, unul pentru profesioniștii din domeniul medical, și unul care se adresează instituțiilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe