Newsflash
Apariții editoriale

Ghid pentru a combate deficitul de atenție

de - sept. 30 2020
Ghid pentru a combate deficitul de atenție

Cartea "Focus", semnată de Daniel Goleman, reprezintă un ghid indispensabil pentru a combate deficitul de atenție și pentru a excela în orice faceți.

Autorul cărții “Inteligența emoțională” revine în atenția publicului cu “Focus”, o perspectivă originală asupra atenției, una dintre resursele puțin exploatate în ziua de azi, editată de Curtea Veche Publishing.

focus_coperta

De peste 20 de ani, psihologul Daniel Goleman studiază cele mai noi descoperiri din științele socioumane, iar în cartea de față, el înfățișează argumente captivante în favoarea dezvoltării atenției, o calitate mintală rareori analizată și, din păcate, subestimată.

Atenția funcționează ca un mușchi: dacă nu e antrenată, se atrofiază; în schimb, dacă este folosită cum trebuie, ea se dezvoltă și crește. Într-o epocă în care elementele ce te pot distrage pândesc la tot pasul și sunt imposibil de înlăturat, Daniel Goleman demonstrează că, mai mult ca oricând, avem nevoie de o atenție tot mai ascuțită pentru a înfrunta adversitățile și a prospera.
S-ar putea să te intereseze și:

ADHD - Un concept în schimbare

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe