Newsflash
Apariții editoriale

Poftele minții, o carte care ne ajută să înțelegem mai bine dependențele

de Redacția Viața Medicală - aug. 26 2020
Poftele minții, o carte care ne ajută să înțelegem mai bine dependențele

“Poftele minții”, apărută la editura Curtea Veche, adună cercetările îndelungate ale lui JUDSON BREWER în domeniul formării obiceiurilor și dependențelor.

Fie că este vorba despre dependențe pe care nu le considerăm demne de băgat în seamă, fie că în joc sunt unele grave – precum cea de alcool sau de droguri -, în timp ne erodează buna funcționare a organismului. Ne fac nefericiți, hipersensibili, obosiți și slabi. Adicțiile ne pot distruge sănătatea fizică și mintală.

coperta poftele mintii“Poftele minții”, apărută la editura Curtea Veche, adună cercetările îndelungate ale lui JUDSON BREWER în domeniul formării obiceiurilor și dependențelor. Însă autorul nu se rezumă la atât. Merge mai departe, învățându-ne cum să avem un nou stil de viață, corect și echilibrat. Perspectiva științifică din care ne oferă informațiile, precum și stilul direct, convinvător și însoțit de exemple așază acest volum în rândul cărților în stare să schimbe mentalități.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe