Newsflash
Sănătate privată

Enayati Medical City, cifră de afaceri de 16,5 milioane de euro în 2021

de Florentina Ionescu - feb. 2 2022
Enayati Medical City, cifră de afaceri de 16,5 milioane de euro în 2021

Un important jucător de pe piața serviciilor medicale, Enayati Medical City previzionează pentru al doilea an de activitate o cifră de afaceri de 35 milioane de euro.

Prima investiție privată de mari din sistemul medical românesc de după 1989, Enayati Medical City și-a început activitatea în plină pandemie, în ianuarie 2021. 

Wargha-Enayati-1-360x500
Dr. Wargha Enayati

Din luna mai, odată cu deschiderea tuturor spitalelor și cabinetelor medicale, a atins performanța unei cifre de afaceri de 16,5 milioane de euro, reprezentând una dintre cele mai proeminente intrări pe piața serviciilor medicale din România, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Dr. Wargha Enayati, fondator:

„Chiar dacă este un new-entry pe piață, Enayati Medical City are potențialul cel mai mare de creștere în rândul marilor jucători prin ineditul conceptului medical creat. Servicii medicale integrate sunt oferite sub același acoperiș de 10 furnizori diferiți, care și-au pus laolalta expertiza, experiența, dotările tehnologice de ultimă oră, echipele de top medicale pentru a oferi pacienților un mare avantaj - accesul facil și asistat la toate serviciile medicale”.

Investigații în cel mai scurt timp

În interiorul Orașului Medical, așa cum mai este numit Enayati Medical City, pacientul beneficiază de un parcurs ușurat și ghidat de Concierge Medical, nicio analiză nu este recomandată dacă nu este absolut necesară în contextul anamnezei pacientului, iar investigațiile și consulturile multidisciplinare se desfășoară în cel mai scurt timp, corelându-se în mod holistic rezultatele obținute. 

Citiți și: Wargha Enayati: „Inovaţia și integrarea sunt cheile cu care am deschis Orașul Medical” 

Fie că e vorba de un pacient oncologic, un pacient vârstnic sau un pacient care își investighează starea de sănătate, toți beneficiază de același parcurs în cadrul Orașului Medical.

Sistemul de abonamente Concierge Medical reprezintă o adevarată alternativă pe piața medicală din România, oferind abonaților acces la o rețea de servicii și medici de top fie în regim închis în cadrul Orașului Medical, fie în regim deschis în țară și străinătate, inclusiv pentru second opinion.

După ieșirea în 2015 din acționariatul primului său proiect medical de anvergură, Rețeaua Privată Regina Maria, dr. Wargha Enayati, antreprenor și medic cardiolog, a investit numai în companii din lumea medicală. 

Dr. Wargha Enayati este unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor” 

Grupul de firme condus de Dr. Enayati cuprinde Fundația Inovații Sociale Regina Maria, companiile de comunicare medicala (MedicHub Media și MediaMed Publicis), compania de servicii medicale și abonamente Concierge Medical, Spitalul de boli interne și recuperare, Centrul pentru Vârstnici ce funcționează în cadrul Enayati Medical City, precum și platforma de recrutare MediJobs sau aplicația de programări Docbook. Companiile din Enayati Group vor atinge în 2022 o cifră de afaceri de 16 milioane de euro, arată sursa citată.

Peste 1500 de pacienți pe zi pot fi tratați aici

Orașul Medical al dr. Wargha Enayati reprezintă o investiție de 65 milioane de euro care va produce la maturitate 53 milioane de euro/an și care poate trata 1.500 de pacienți/zi. Acest „oraș medical” a devenit locul de muncă a peste 500 de angajați, mai arată reprezentanții săi. 

Viitorul abonamentelor medicale, în opinia dr. Wargha Enayati 

În Enayati Medical City se află: un spital integrat de oncologie operat de Monza România cu centru de radioterapie și medicină nucleară operate de Neolife, un spital de boli interne și recuperare, un centru de lux pentru vârstnici, o policlinică Concierge Medical, centru de fiziokinetoterapie operate de Enayati Group, 10 furnizori de servicii medicale integrate, farmacii, restaurant și cafenea, toate reprezintă ecosistemul Enayati Medical City. 

Mai multe detalii despre serviciile Enayati Medical City pot fi găsite pe site sau pe pagina de Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe