Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Viitorul abonamentelor medicale, în opinia dr. Wargha Enayati

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 23 iulie 2020, ora 15:50

Fondatorul Enayati Medical City, cea mai mare investiție medicală din București și România, a fost invitat ieri la evenimentul Healthcare Business Forum, transmis live pe Facebook din cauza contextului epidemiologic actual.

Wargha Enayati este fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria și al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, un cunoscut antreprenor în industria de healthcare, dar și medic cardiolog.

wargha enayati facebook1

Întrebat de moderatorul transmisiunii live de pe DeBizz Magazine cum vede viitorul abonamentelor medicale în țara noastră, dr. Wargha Enayati a subliniat că el crede că în continuare acestea vor stăpâni piața:

„Acum sunt peste 1,5 milioane de abonamente medicale în piață, dacă nu mă înșel. Avantajul este că banii care vin, intră direct la furnizor, iar furnizorii pot să se dezvolte din acest punct de vedere. Sigur că a devenit un fel de comodity și lucrăm acum la abonamente mai high-end, care să fie un fel de hibrid între asigurări [de sănătate] și abonamente prin ConciergeMedical, pe care îl avem la Intermedicas. Eu cred că viitorul este aici, mai ales pentru că populația nu este încă pregătită pentru a plăti sume fabuloase pentru asigurări adevărate – care sper să apară la un moment dat – pentru a acoperi serviciile medicale. Pentru că populația nu are bani.”

V-ar putea interesa și: Enayati Medical City, „orașul medical” pregătit timp de 25 de ani

Pandemia de COVID-19 a avut și o parte binevenită, crede fondatorul Enayati Medical City, în sensul că serviciile de telemedicină au prins cât mai mult teren la noi în țară:

„De zece ani mă lupt pentru telemedicină. Și mă bucur, din punctul acesta de vedere, că această pandemie a fost «binevenită», ne-a forțat să mergem în direcția asta. [ Telemedicina] va fi un ajutor mare și pentru a ieftini serviciile medicale, cât și pentru viitor. Eu folosesc la Intermedicas, la ConciergeMedical by Intermedicas folosim telemedicina, la Docbook. (...) E un lucru care e în creștere.”

Citiți și: Abonamentele Concierge Medical, tot mai căutate de români

Sursă foto: www.facebook.com/enayatiw/

Etichete: Wargha Enayati enayati medical city Enayati Group telemedicină sistem de telemedicina telemedicina abonamente medicale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.