Newsflash
Internaționale

Emiratele Arabe Unite vor vaccina copiii de peste trei ani cu serul Sinopharm

de Dorina Novac - aug. 3 2021
Emiratele Arabe Unite vor vaccina copiii de peste trei ani cu serul Sinopharm

Emiratele Arabe Unite au anunțat că vor vaccina anti-COVID copiii cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani cu serul chinezesc produs de Sinopharm.

Potrivit autorităților din Emirate, această decizie a fost luată pe baza rezultatelor studiilor clinice și după o serie de evaluari ample, scrie Reuters.

vaccin copii

De asemenea, autoritățile au subliniat că în iunie a fost desfășurat un studiu la care au participat 900 de copii vaccinați.

Sursa citată precizează că ministrul Sănătății a declarat, duminică, că 78,95% din populația Emiratelor Arabe Unite, de aproximativ 9 milioane, s-a vaccinat cu cel puțin o doză, iar 70,57% a primit și a doua doză.

Emiratele Arabe Unite au înregistrat duminică 1.519 de noi infecții cu SARS-CoV-2, ajungând la 682.377 de cazuri și la 1.951 de decese.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe