Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ministerul Sănătății încurajează vaccinarea prin intermediul site-ului www.provaccin.ro

de Florentina Ionescu - aug. 22 2023
Ministerul Sănătății încurajează vaccinarea prin intermediul site-ului www.provaccin.ro

În această perioadă, Ministerul Sănătăţii desfăşoară o campanie naţională de informare şi conştientizare despre importanţa vaccinării.

Unul dintre instrumentele utilizate în cadrul campaniei de informare este site-ul www.provaccin.ro, după cum se menționează și într-un comunicat al MS.

„Bebelușul tău are nevoie de tine încă din prima zi, iar datoria ta e să ai grijă de el. Pentru sănătatea lui e mai bine să știi, nu să speri. Intră pe www.provaccin.ro, informează-te și întreabă în maternitate despre vaccinarea BCG”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătății. 

Mai multe informaţii privind vaccinarea pot fi accesate pe site-ul www.provaccin.ro, aflat în proprietatea şi administrat de Ministerul Sănătăţii. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe