Newsflash
Știri

Elevii unei școli de subofiţeri de pompieri au donat sânge la un centru din Ploieşti

de Florentina Ionescu - feb. 17 2023
Elevii unei școli de subofiţeri de pompieri au donat sânge la un centru din Ploieşti

Cadrele militare, împreună cu elevii Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti şi-au asumat rolurile de salvatori.

Aceștia, atât cadre militare, cât și elevi s-au mobilizat, cu multă dedicare şi spirit civic, pentru o donare de sânge Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti, se arată într-un comunicat de presă preluat de AGERPRES

donare sange

Aceştia au dat dovadă de solidaritate, integritate şi multă dedicare, demonstrând încă o dată disponibilitatea pentru cetăţeni şi dorinţa de a ajuta pe cât de mult posibil toţi semenii aflaţi la nevoie.

Dr. Georgeta Hanganu, director al Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti, le-a mulţumit elevilor pentru gestul făcut şi i-a îndrumat spre un stil de viaţă sănătos, ce constă într-o alimentaţie echilibrată şi sport regulat, ceea ce le-ar putea aduce rezultate mulţumitoare în desfăşurarea meseriei pe care şi-au ales-o, dar şi în plan personal.

„Orice ajutor contează! Un gest mic făcut la nevoie poate oferi o nouă şansă la viaţă semenilor noştri!”, au transmis reprezentanții  Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu Boldeşti” în comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe