Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Toamna medicală sălăjeană

Viața Medicală
Dr. Vasile DARABAN vineri, 7 octombrie 2016
   Colegiul medicilor din Sălaj a organizat, în perioada 14–16 septembrie 2016, a XVI-a ediție a simpozionului „Toamna medicală sălăjeană“. La actuala ediție și-au dat întâlnire medici primari și specialiști din spitalele județului, alături de colegii lor, medici de familie. În cadrul simpozionului, organizat bianual, au luat cuvântul medici din centrul de județ și cadre didactice din centrul universitar Cluj-Napoca, precum și reprezentanți ai unor firme farmaceutice.
    S-au prezentat actualități științifice pe teme diferite din lumea medicală, cu aplicații imediate în practica medicală cotidiană. Printre altele, a captat atenția cursul teoretic și practic referitor la tulburările de somn, diagnosticul și tratamentul acestora în context multidisciplinar, susținut de dr. Chira Irvin, de la Clinica New Medics din Germania.
    De asemenea, participanții din sală au urmărit cu interes expunerea avocatului Mircea Popovici, care a vorbit despre răspunderea civilă profesională a medicilor. S-au actualizat astfel unele informații privind abordarea din perspectivă juridică a practicii medicale cotidiene. Evenimentul a fost acreditat cu puncte EMC.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.