Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Simpozion danubian de transplantologie

Viața Medicală
Dr. D. Z. vineri, 19 noiembrie 2010

    Cea de-a 7-a ediţie a Simpozionului danubian de transplant va fi găzduită de Viena, la 10 decembrie a.c. Manifestare ştiinţifică de prestigiu, ce se va desfăşura în contextul activităţilor europene regionale, Simpozionul este organizat de Romtransplant, Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, Fundaţia „Tarus“ şi Fundaţia „Academician Marin Voiculescu“. Mottoul acestui eveniment este «A dona sau a nu dona – aceasta este întrebarea astăzi!», şi reprezintă una dintre cele mai importante probleme în transplantologia zilelor noastre. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.