Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Copiii cu malformaţii cardiace pot fi recuperaţi

Compania Procter & Gamble a lansat a doua ediţie a campaniei „Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri“. Ediţia din acest an, derulată în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, îşi propune să continue demersurile întreprinse în 2008 pentru salvarea vieţii copiilor cu malformaţii cardiace. (...)

   În acest an, campania sprijină înfiinţarea unei secţii de Cardio-chirurgie pediatrică la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie“ din Bucureşti, prin intermediul unui parteneriat tripartit între Procter & Gamble, Spitalul "Maria Sklodowska Curie" şi Ministerul Sănătăţii.Secţia va avea o capacitate de a opera 200 de copii anual. Procter Gamble îşi propune să realizeze o donaţie de minimum 1,2 milioane de lei, fondurile provenind  din vânzarea produselor participante la campanie. (...) (Dintr-un comunicat  trimis redacţiei, sub semnăturile Raluca Balotă şi Olivia Ciubotariu)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.