Newsflash
Știri

Dezbatere ANMCS: sistemul de comunicare la nivelul spitalului

de Florentina Ionescu - mai 18 2022
Dezbatere ANMCS: sistemul de comunicare la nivelul spitalului

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate organizează vinerea aceasta o nouă dezbatere. Evenimentul este dedicat comunicării la nivelul spitalelor.

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) vă invită vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 12.00, la o nouă dezbatere online „Ora Calității”. 

Dezbaterea este dedicată profesioniștilor din spitale (manageri, directori medicali, responsabili cu managementul calității în sănătate, ș.a.m.d.), se arată în anunțul făcut pe o rețea socială

medic pacient sustinere sprijin interviu marinela stanculete intermedicas

Ediția 30 are ca temă „Standardul 01.06 – Sistemul de comunicare existent la nivelul spitalului răspunde nevoilor organizației și ale beneficiarilor”.

La dezbaterea de săptămâna aceasta, speaker invitat este dr. Alexandra Haritini Iutis – Compartimentul Educație, Cercetare și Managementul Calității din cadrul ANMCS.

Pentru înscriere, persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de pe link-ul: capesaro.gov.ro/inscriere-dezbatere. Participarea este gratuită. Înscrierile se pot face până vineri, 20 mai 2022, ora 11.00.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe