Newsflash
Apariții editoriale

Despre viaţă, istorie și medicină

de Cristina GHIOCA - iun. 14 2024
Despre viaţă, istorie și medicină

Cel mai recent număr al revistei Maramureșul Medical, editată de Colegiul Medicilor din Maramureș, vine cu o serie de articole interesante din domenii variate.

 Publicaţia se deschide cu un articol de actualitate despre praful industrial ca potenţial factor de risc de îmbolnăvire profesională. Dr. Dorin-Gheorghe Triff aduce în discuţie un subiect interesant: trăsăturile de personalitate în evaluarea mediului ocupaţional din domeniul educaţiei. Violenţa conjugală, un subiect delicat, este abordată în cadrul unui text de opinie, semnat de dr. Geta Elena Răducanu. Pasionaţii de istorie se pot delecta cu un articol amplu despre iatroistorie în opera lui Dimitrie Cantemir. De menţionat este și materialul realizat în tandem de conf. dr. Anca Pop și dr. Coriolan Pop - „Nanotehnologia în medicină: de la diagnostic la terapie și prevenţie”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe