Newsflash
Cultură

De vineri, 9 iunie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - iun. 9 2023
De vineri, 9 iunie, în cinematografe

Premierele acestui week­end aduc pe marele ecran deopotrivă divertisment și cultură: aventura Transformers continuă cu un nou episod din viaţa mașinăriilor cu sentimente, iar pictorul Tiţian este subiectul unui documentar.

Transformers: Ascensiunea bestiilor

Regia: Steven Caple Jr.
Cu: Anthony Ramos, Ron Perlman, Peter Cullen, Michelle Yeoh.
 

Revenind la acţiunea și spectacolul care au captivat cinefilii din întreaga lume, „Transformers: Ascensiunea bestiilor” e pregătit să vă poarte într-o aventură în jurul lumii din anii ‚90, alături de autoboţi, și va introduce o nouă facţiune de Transformers – Maximals –, care li se va alătura ca aliaţi în lupta pentru Pământ.
 

Tiţian. Imperiul culorii

Regia: Giulio Boato, Laura Chiossone.
Cu: Jessica Piccolo Valerani, Tommaso Amadio, Leonardo Scarpa, Giovanni Tomassetti, Diego Carli.
 

Câștigând simpatia papilor şi împăraţilor cu lucrările sale emblematice, revoluţionare, Tiţian a devenit unul dintre artiştii ce simbolizează Renaşterea în sine. Un talent extraordinar şi un antreprenor strălucit, Tiţian a devenit în scurt timp pictorul oficial al Republicii veneţiene, dar şi un artist căutat de cele mai bogate şi faimoase curţi regale din Europa. Documentarul cartografiază aproape un secol din viaţa artistului.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe