Newsflash
Cultură

De vineri, 7 iulie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - iul. 7 2023
De vineri, 7 iulie, în cinematografe

Sălile de cinema vă așteaptă cu o dramedie de peste Prut, un film premiat la Berlin, dar și cu un thriller-horror, numai bune de vizionat în răcoarea aerului condiţionat.

Carbon


Regia: Ion Borș.
Cu: Dumitru Roman, Ion Vântu.

În Moldova anilor ’90, Dima, un șofer de tractor, decide să se înroleze în armată și să ia parte la războiul de la graniţa cu Transnistria alături de Vasea, un veteran al războiului din Afganistan. Pe drum spre front descoperă un cadavru carbonizat, neglijat inclusiv de către autorităţi. Dima și Vasea se hotărăsc să-l înmormânteze cum se cuvine, dar au parte de o mulţime de aventuri.

În bătaia focului

Regia: Christian Petzold.
Cu: Thomas Schubert, Paula Beer, Enno Trebs, Langston Uibel.

Filmul care a câștigat anul acesta Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film de la Berlin spune o poveste despre nesiguranţă și promisiuni neîmplinite de iubire, aparenţe și prejudecăţi, pierdere și regăsire într-un grup de prieteni care-și petrec vacanţa la malul Mării Baltice, în timp ce pădurea din jurul lor e cuprinsă de incendiu.
 

Insidious: Ușa roșie

Regia: Patrick Wilson.
Cu: Patrick Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne.

Distribuţia originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Pentru a-și înfrânge demonii odată pentru totdeauna, Josh (Patrick Wilson) și Dalton (Ty Simpkins) trebuie să meargă și mai adânc în „Lumea de dincolo”, confruntându-se cu trecutul întunecat al familiei și cu o serie de demoni înfricoșători, care se ascund în spatele ușii roșii.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe