Newsflash
Cultură

De azi, 27 octombrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - oct. 27 2023
De azi, 27 octombrie, în cinematografe

Este o perioadă de o efervescenţă nemaiîntâlnită în cinematografia de la noi. Așa că, săptămâna aceasta, vă propunem numai filme românești – o comedie, un film biografic și un documentar despre discotecile anilor ’80.

Încă două lozuri

Regia: Paul Negoescu.
Cu: Dorian Boguţă, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol.

Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogăţească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuţ, premiantul judeţului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Bineînţeles că stickul se pierde, iar cei trei pornesc în căutarea lui.

Mai departe

Regia: Tedy Necula.
Cu: Nuami Dinescu, Dan Murzea, Marian Sterian, George Baltă.

Filmul spune povestea lui George Baltă, în care personajul se joacă pe sine. George, sportiv practicant de rugby, rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul meciului. Viaţa continuă ca roller coaster, însă motivaţia de campion iese la suprafaţă și George merge mai departe, construindu-se ca maratonist în scaun rulant și speaker motivaţional.

Playback

Regia: Iulia Rugină.
Cu: Sorin Lupașcu.

Documentarul Playback se joacă cu înregistrări inedite din arhiva naţională de filme și imagini din prezent, lăsându-l pe Sorin Lupașcu, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ în perioada optzecistă, să ne ghideze călătoria către paradisul pierdut al discotecii Ring din Costinești. Cei care au prins perioada vor deveni cu siguranţă puţin nostalgici.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe