Newsflash
Cultură

De vineri, 29 septembrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - sept. 29 2023
De vineri, 29 septembrie, în cinematografe

„Recolta” cinematografică din acest weekend numără două filme românești care se anunţă deosebit de interesante, plus un SF în care omenirea se luptă cu inteligenţa artificială.

Dragoste pe muchie de cuţit


Regia: Germain Kanda.
Cu: Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Alexandru Pop, Alin Panc.
    Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viaţa în conflict, iar subiectele principale au fost reţeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu.

Tigru

 

Regia: Andrei Tănase.
Cu: Cătălina Moga, Paul Ipate, Alex Velea.

Vera, medic veterinar la o grădină zoologică dintr-o mică localitate din Transilvania, este măcinată de probleme personale și are o cădere nervoasă. Un tigru de la zoo evadează, iar Vera este nevoită să plece în căutarea lui. Filmul este inspirat de fapte reale petrecute la Sibiu, în 2011.

Creatorul

 


Regia: Gareth Edwards.
Cu: Gemma Chan, Allison Janney, John David Washington, Ralph Ineson, Ken Watanabe.

Pe fondul unui viitor război apocaliptic între rasa umană și forţele inteligenţei artificiale, Joshua, un fost agent al forţelor speciale, îndurerat de dispariţia soţiei sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, arhitectul evaziv al inteligenţei artificiale avansate, care a dezvoltat o armă 
capabilă să distrugă omenirea.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe