Newsflash
Cultură Diverse

De vineri, 12 mai, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - mai 12 2023
De vineri, 12 mai, în cinematografe

Joaquin Phoenix este minunat în rol de persoană cu paranoia, Jane Fonda este mai vivace ca niciodată, iar Ben Affleck se luptă să-și regăsească fiica într-un thriller captivant.

Toate fricile lui Beau

Regia: Ari Aster.

Cu: Joaquin Phoenix.

După moartea subită a mamei sale, Beau nu se simte bine – paranoia îi îngreunează viaţa și medicamentele pe care i le prescrie terapeutul nu par a fi o soluţie bună. În cele din urmă, este nevoit să-și depășească cele mai întunecate frici pentru a-și îndeplini visele. 

Clubul femeilor dezlănţuite 2

Regia: Bill Holderman.

Cu: Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Candice Bergen.

Mult așteptata continuare le urmărește pe cele patru prietene la cataramă în excursia pe care nu au avut-o niciodată – în romantica Italie. Când lucrurile o iau razna și secrete bine ascunse ies la iveală, vacanţa lor relaxantă se transformă în aventura vieţii lor. 

În transă

Regia: Robert Rodriguez.

Cu: Ben Affleck, William Fichtner, Alice Braga.

Amatorii de thrillere și mister vor fi încântaţi de acest film. Acesta spune povestea lui Daniel Rourke (Ben Affleck), un detectiv care trebuie să deslușească un mister ce leagă dispariţia fiicei lui de un program secret capabil să infiltreze noi realităţi în subconștientul oamenilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe