Newsflash
Cultură

De astăzi, 26 mai, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - mai 26 2023
De astăzi, 26 mai, în cinematografe

E greu să refuzi o porţie bună de râs în compania lui Robert De Niro, în calitate de tată de coșmar, sau să nu retrăiești povestea Micii sirene, într-o ecranizare proaspătă.

Un tată de coșmar
 

Regia: Laura Terruso.
Cu: Robert De Niro, Kim Cattrall, Leslie Bibb, Sebastian Maniscalco.

Sebastian (Maniscalco – unul dintre cei mai tari comici americani) este încurajat de logodnică să-l aducă pe tatăl lui, Salvo, un frizer imigrant (De Niro), la o reuniune de weekend cu familia ei superbogată și extrem de excentrică. Weekendul se transformă în ceea ce poate fi descris doar ca un conflict cultural.
 

Mascarada
 

Regia: Nicolas Bedos.
Cu: Pierre Niney, Isabelle Adjani, François Cluzet, Marine Vacth.

Adrien, un dansator atrăgător a cărui carieră a fost distrusă de un accident de motocicletă, își irosește tirereţea pe Coasta de Azur, unde are grijă de el 
Martha, fost star de cinema. Viaţa lui ia o cu totul altă direcţie după ce o cunoaște pe Margot, o femeie frumoasă, interesată de relaţii complicate și avantajoase.
 

Mica sirenă
 

Regia: Rob Marshall.
Cu: Melissa McCarthy, Awkwafina, Jacob Tremblay, Javier Bardem.

Nu știm cât de dor vă era de o nouă ecranizare a basmului lui Andersen despre sirena Ariel, care face o înţelegere cu vrăjitoarea diabolică a mării, Ursula, din dorinţa de a experimenta viaţa pe uscat. Este cel puţin a patra variantă de film din anii ’90 încoace, sperăm cât mai reușită și pe placul spectatorilor mici și mari.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe