Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

Vila cu clopoței revine în circuitul muzeal

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 19 octombrie 2018
    Marți, 23 octombrie, de la ora 19.00, la Muzeul Dr. Nicolae Minovici are loc vernisajul expoziției „Vila Dr. Nicolae Minovici”, care include lansarea volumului „MINOVICI – O sută de ani de pionierat (1850–1950)”, dar și deschiderea expoziției tematice „Cercetarea antropologică cu instru­mentele artei”.
    Dacă în cursul anului 2017 a fost deschisă o parte din expoziția permanentă a muzeului, începând cu data vernisajului, vizitatorii vor avea bucuria de a vedea restaurată întreaga „Vilă cu clopoței”.
    Expoziția tematică etalează o selecție de desene și acuarele realizate de cinci artiști – Angela și Traian Brădean, Marius Cilievici, Aurel Nedel, Ion Sălișteanu. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC