Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Sculptura, pretutindeni la ea acasă

Viața Medicală
Paula ROMANESCU vineri, 25 martie 2011

   Recenta expoziţie de sculptură mică de la Centrul Cultural al Ungariei (CCU) din Bucureşti, care grupează un număr de 40 de lucrări semnate de artişti contemporani, se vrea şi este o ilustrare a modului de abordare a artei când temele sunt vechi precum lumea, dar totodată mereu noi (la fel ca şi lumea). Nimic nu rămâne de neluat în seamă pentru ochiul creatorilor: nici ramul înspinat în a cărui arcuire se ghiceşte coroana aceea de spini de pe fruntea Răstignitului sau îngenuncherea celui ce se pleacă pentru rugă, nici metalul, nici lutul, nici marmura, nici sticla, nici ipsosul, nici lemnul – ca tot atâtea elemente care compun o lume de simboluri. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.