Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Pentru o nouă paradigmă: creier–minte–identitate

Viața Medicală
Elena SOLUNCA vineri, 16 octombrie 2009

Riguros, exigent cu sine şi cu o anume intransigenţă faţă de alţii, laborios, prolific, dl Leonard Gavriliu nu se dezminte şi, atent la viaţa ştiinţifică naţională şi internaţională, înţelept apreciind-o pe o scală între suficient şi necesar în diverse grade, oferă o a doua ediţie a interesantului DICŢIONAR DE CEREBROLOGIE. (CREIER ŞI PSIHIC), apărut la Ed. Moldopress. (...)

   Când, în 1998, publica prima ediţie, premieră pe plan mondial, cartea a rămas de referinţă cel puţin în literatura românească de specialitate. În noua ediţie, revăzută şi adăugită, la cele cca 1.800 de articole s-au adăugat alte cca 900, ilustraţia este mai bogată şi mai elegant prezentată, bibliografia extinsă şi adusă la zi. Aşa fiind, cititorul are posibilitatea să estimeze ce, cât şi cum s-a realizat în ultimii ani, la ce întrebări s-a răspuns, ce perspective se deschid şi ce noi întrebări au apărut. De dimensiunile unui adevărat tratat, lucrarea se detaşează de cele consacrate ale genului prin aceea că se întemeiază pe o concepţie, propune o atitudine, pe care autorul o enunţă în prefaţă şi o susţine cu argumente diseminate pe parcursul celor peste 500 de pagini. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC