Newsflash

Prof. dr. Mihai VOICULESCU


Actualităţi privind infecţia cu virus hepatitic C în 2013

de Prof. dr. Mihai VOICULESCU - feb. 6, 2013

Problemă majoră de sănătate publică globală, infecţia cu virus hepatitic C rămâne în centrul atenţiei specialiştilor. Numeroase manifestări ştiinţifice aduc în discuţie datele epidemiologice actuale, precum şi noutăţile în diagnosticul şi terapia acestei afecţiuni. Prof. dr. Mihai Voiculescu realizează o trecere în revistă a problematicii complexe generată de tripla terapie a infecţiei cu VHC.

Tratamentul Hepatitei B de la lamivudină la interferon pegilat şi analogi nucleozidici sau nucleotidici

de Prof. dr. Laura ILIESCU - mai 16, 2012

Tratamentul infecţiei cu virusul hepatitic B a făcut progrese remarcabile în ultimii ani. O incursiune detaliată în istoria sa, de la lamivudină la interferon pegilat şi analogi nucleozidici sau nucleotidici, este realizată de dnele dr. Andreea Rădăşan, dr. Laura Iliescu şi dnii dr. Laurenţiu Micu şi prof. dr. Mihai Voiculescu.

 

Progrese în fiziopatologia, diagnosticul şi tratamentul bolilor hepatice

de Prof. dr. Laura ILIESCU - oct. 24, 2011

La Bucureşti, în perioada 2–4 octombrie a.c. s-au desfăşurat al XXI-lea Congres al Asociaţiei Române pentru Studiul Ficatului şi primul Congres Româno-Francez de Hepatologie, în cadrul cărora au avut loc şi cursuri demonstrative de explorare a esofagului cu videocapsulă şi de decompresiune portală prin TIPS (şunt portosistemic intrahepatic jugular).
Aspecte de la aceste reuniuni vă sunt oferite într-un amplu grupaj semnat de dl prof. dr. Mihai Voiculescu şi colaboratorii săi.
 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe