Newsflash
Știri

Asociația Națională a Hemofilicilor din România are un nou reprezentant legal

de Florentina Ionescu - apr. 10 2023
Asociația Națională a Hemofilicilor din România are un nou reprezentant legal

Recent, președintele Asociației Naționale a Hemofilicilor din România, Nicolae Oniga, s-a stins din viață. Rolul de conducere al asociației a fost preluat de Valentin Brabete.

Conform statutului Asociației Naționale a Hemofilicilor din România (ANHR), rolul de conducere, reprezentant legal și purtător de cuvânt al asociației este preluat de vicepreședintele mandatat în cadrul Adunării Generale din 2019, Valentin Brabete. Anunțul a fost făcut la sfârșitul lunii martie pe pagina de Facebook a ANHR. 

conducere asociatia hemofilicilor

Președintele Asociației Naționale a Hemofilicilor din România s-a stins din viață 

„Domnul Nicolae Oniga va rămâne în permanență în sufletele noastre, în amintirea noastră și cu siguranță filosofia și dârzenia dumnealui ne vor ghida activitatea. Alături de noi, desigur, va rămâne în calitate de membru de onoare doamna Rodica Oniga. Vă mulțumim din suflet tuturor pentru gândurile bune, sprijinul moral și uman acordat atât doamnei Oniga, cât și ANHR în perioada aceasta. Misiunea noastră continuă și vă asigurăm că Asociația Națională a Hemofilicilor din România își va continua activitatea cu cel puțin la fel de mult avânt ca și până acum”, au scris reprezentanții Asociației Naționale a Hemofilicilor din România.

Rolul de conducere, reprezentant legal și purtător de cuvânt al ANHR este preluat de Valentin Brabete. Alături de el în conducere este echipa Consiliului Director, formată din: Bogdan Necoară – mandat de secretar general; Alexandru Băjenaru – membru al CD și membru fondator; Marius Stîngaciu – membru al Consiliului Director. 

„În cadrul următoarei Adunări Generale vom desfășura alegeri pentru întregirea CD, a președintelui și a eventualelor mandate ce vor necesita modificări. Vă rămânem aproape, și vă rugăm și pe voi să faceți la fel și să ne urmăriți pagina de Facebook: în zilele următoare urmează să anunțăm cu entuziasm startul unei serii de proiecte și evenimente din viitorul apropiat”, au transmis reprezentanții ANHR.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe