Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Acum, speranţe şi pentru copii

Mai aparte decât alte întâlniri între mass-media, medici şi organizatori, conferinţa de presă de joi, 29 iulie 2010, i-a implicat pe jurnalişti într-un „joc“ interesant. Iniţiativa ludică (dacă răspundeai la întrebările puse obţineai nişte cartonaşe) te făcea să descoperi potenţialii factori de risc de boală cardiovasculară (BCV). Având în vedere că BCV reprezintă principala cauză de deces din lume, nici România nu stă prea bine la acest capitol statistic – la fiecare patru minute se înregistrează un deces (conform Heart Disease and Stroke Statistics, 2010 Update). (...)
Articolul integral îl puteţi citi în zairul nostru, Viaţa medicală.


 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.