Newsflash
Știri

Ana Aslan Health Spa se redeschide din 21 aprilie

de Dr. Laura Davidescu - apr. 12 2022
Ana Aslan Health Spa se redeschide din 21 aprilie

Ana Aslan Health Spa și Ana Hotels Europa Eforie Nord anunță redeschiderea sezonului estival din 21 aprilie. Hotelierii așteaptă un număr crescut de turiști din zona de recuperare și wellness.

Ana Hotels Europa din Eforie Nord anunță debutul sezonului estival cu data de 21 aprilie. Primii oaspeți care vor ajunge în complexul spa din Eforie Nord sunt cei care au făcut rezervări de Paște și de 1 Mai și care se vor bucura de mese festive cu ouă roșii și cozonac, dar și activități diverse pentru cei mici.

Ana Hotels Europa Eforie NordLa capitolul noutăți 2022, complexul hotelier vine cu propuneri gastronomice adaptate zonei, respectiv preparate din pește și fructe de mare din Marea Neagră și alte produse românești traditionale – brânzeturi, legume, dulcețuri. „Vom propune și un meniu sănătos, «verde», pentru oaspeții care ne aleg datorită serviciilor spa. Scopul nostru este să îi sprijinim să își poată derula un sejur complet de tratament, revigorare, dar și de detoxifiere, precum și asigurarea unei forme fizice adecvate”, explică Iuliana Tasie, director general Ana Hotels Europa.

ecofriendly (3)
Condimentele sunt cultivate în mini-grădina hotelului.

O dietă echilibrată se bazează tocmai pe varietatea alimentației, pentru a oferi organismului toți nutrienții necesari în menținerea sănătății. Astfel, specialiștii nutriționiști și chef-ii bucătari de la Eforie Nord vin cu recomandările unui meniu sănătos, bazat pe alimente naturale (pâine și paste integrale, brânzeturi proaspete, leguminoase, pește proaspăt, carne slabă, legume, fructe, verdețuri, nuci, semințe și ierburi aromatice), bogate în vitamine, minerale, grăsimi esențiale și fibre. Acestea sunt pregătite prin tehnici de gătire sănătoase, iar fiecare meniu se poate personaliza în funcție de solicitări și de recomandările dietei.

„Carnea este gătită sub vid, ca să își păstreze aromele și textura. La prepararea diferitelor feluri de mâncare sunt folosite produse locale, condimente din mini-grădina hotelului. La preparatele marine este folosit pește din Marea Neagră, fiind cel mai proaspăt.

 

Asocierea meniului sănătos cu terapiile cu nămol și apa sărată din Lacul Techirghiol, băile sărate cu plante medicinale, diversitatea de masaje, ritualurile faciale și corporale bazate pe ingrediente organice active, elimină toxinele, curăță corpul atât în interior, cât și la exterior, redă sănătatea, relaxează, regenerează și ajută oaspeții să experimenteze starea de bine”, detaliază Iuliana Tasie.

Puteți urmări noutățile din cadrul Ana Aslan Health Spa și în social media.

S-ar putea să te intereseze și:

Program balnear de recuperare post-COVID la Govora

Un nou hotel cu bază de tratament balnear la Sovata

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe