Newsflash
Știri

Al doilea cutremur în Gorj: 12 pacienți externați la cerere din SJU Târgu Jiu

de Florentina Ionescu - feb. 15 2023
Al doilea cutremur în Gorj: 12 pacienți externați la cerere din SJU Târgu Jiu

Un nou cutremur a avut loc ieri în județul Gorj. Din acest motiv, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu 12 pacienți au fost externați la cerere.

12 pacienţi care erau internaţi în mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu au fost externaţi la cerere, a spus purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Ţicleanu. 

pacient varstnic izolat trist internat spital

„Din informaţiile transmise până acum de colegii din secţii, au fost externaţi la cerere 3 pacienţi de la Medicală 1 (Spitalul 700), 1 pacient de la Boli Infecţioase (Spitalul Pasarelă), 1 pacient de la Secţia Urologie (Spitalul Tudor) şi 7 pacienţi de la Secţia Pediatrie (Spitalul 700)”, a transmis Mihaela Ţicleanu, potrivit AGERPRES.

Aceasta a adăugat că, pe lângă cele două persoane care s-au prezentat iniţial la UPU cu răni minore în urma cutremurului, alte două au mai venit la spital pentru îngrijiri. 

SJU Baia Mare, implicat în deschiderea unei facultăţi de medicină 

„La UPU s-a mai prezentat un bărbat de 55 ani, care, din ce le-a povestit asistentelor, a sărit de la etajul 1 în timpul cutremurului. Acuza durere la gleznă. I se fac investigaţii. A mai fost o bătrână cu luxaţie de şold după ce a tras-o fiica sa de mână să o scoată afară”, a mai spus Mihaela Ţicleanu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe