Newsflash
Știri

8 paleți de medicamente, furați în timpul transportului din Marea Britanie către România

de Florentina Ionescu - ian. 4 2023
8 paleți de medicamente, furați în timpul transportului din Marea Britanie către România

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România a făcut publice astăzi informații cu privire la furtul unor medicamente.

Aproape opt paleți de medicamente au fost furați în timp ce erau transportați din Marea Britanie către România, se arată pe site-ul anm.ro

„Am fost notificați că, în data de 15 decembrie 2022, a avut loc furtul a aproximativ 8 paleți de medicamente în timpul transportului din Marea Britanie către România”, au precizat reprezentanții ANMDMR.

Medicamentele se regăsesc în tabelul de mai jos: Nurofen Forte, Nurofen răceală și gripă, Nurofen Ultra. 

„În cazul în care vi se oferă medicamentele mai jos menționate din seriile respective, vă rugăm să vă asigurați că acestea provin din surse legale și autorizate”, a subliniat Agenția Națională a Medicamentului. 

medicamente furate in decembrie anmdmr 

Acesta nu este primul incident de acest fel. La finalul anului trecut, ANMDMR a mai dezvăluit că alte medicamente au fost furate, tot în timpul transportului. 

„În data de 20 decembrie 2022, am fost notificați că s-au furat din Brașov, pe durata transportului, medicamentele din tabelul de mai jos. În cazul în care vi se oferă medicamentele mai jos menționate din seriile respective, vă rugăm să vă asigurați că acestea provin din surse legale și autorizate”, se arată într-o altă informare publicată pe site-ul ANMDMR în 28 decembrie 2022. 

medicamente furate in 20 decembrie anmdmr

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe