Newsflash
ACTUALITATE Știri

„Baby Steps in Dentistry”, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”

de Magdalena Tănăsescu - sept. 26 2023
„Baby Steps in Dentistry”, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”

Proiectul, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti în parteneriat cu Liga Studenților la Medicină Dentară București, este dedicat studenților din anul I.

Potrivit unei postări pe Facebook, pe data de 30 septembrie proaspeții studenți vor explora centrele facultății unde vor participa la cursuri și laboratoare, vor primi răspunsuri la întrebările și incertitudinile lor despre viața de student și vor înțelege mai bine ce presupune Liga Studenților la Medicină Dentară București.

„În acest an, pe 1 octombrie, bobocii au ocazia să pătrundă în lumea stomatologiei digitale, vizitând Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie (CICDS) - Laboratorul de Tehnici Digitale în Stomatologie (LTDS)”, se menționează în postare.

Studenții care doresc să participe se pot înscrie până pe data de 27 septembrie, ora 20,00, prin logare cu adresa de e-mail instituțional. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe