Newsflash
ACTUALITATE Știri

„Oportunitățile Studentului Farmacist”, disponibile până pe data de 12 noiembrie

de Magdalena Tănăsescu - nov. 8 2023
„Oportunitățile Studentului Farmacist”, disponibile până pe data de 12 noiembrie

Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti (SSFB) anunță demararea proiectului „Oportunitățile Studentului Farmacist”, care se desfășoară până la data de 12 noiembrie a.c.

Potrivit unei postări pe Facebook, proiectul este realizat sub îndrumarea Coordonatorului Educație și Practică Farmaceutică SSFB 2023-2024, Diana Căpătoiu.

„Studenții farmaciști vor avea ocazia să exploreze potențialele lor trasee de carieră. Campania include 3 webinarii organizate în cadrul Facultății de Farmacie, dintre care enumerăm webinarul de miercuri, 8 noiembrie, în care vor fi oferite mai multe date despre «Farmacia în Lumina Expertizei: Perspectiva Farmaciștilor din Instituțiile Publice»”, se menționează în postare.

De asemenea, joi, 9 noiembrie a.c., va fi prezentată conferința despre „Farmaciști în Acțiune: Studii Clinice și Inovație în Practica Farmaceutică”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe